U kućama dvojice Čitlučana pronađen kilogram marihuane

Prilikom pretresa kuća dvojice Čitlučana policija je u četvrtak pronašla oko kilogram marihuane i jednu zračnu pušku, doznaje se u petak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Policija je kod M. J. (1964.) pronašla i izuzela oko pola kilograma biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, više komada izlomljenih dijelova biljaka na sušenju i jednu zračnu pušku, a kod I. J. (1955.) također oko pola kilograma biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Pretres su po naredbi Općinskog suda Čitluk, izvršili djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a, uz potporu postrojbe za potporu MUP-a, te policijskih postaja Mostar-Jug i Mostar-Centar.

Istog dana, oko 9,55 sati PU Mostar obratili su se D. K. (1996.), J. M. (1996.) i D. D. T. (1997.), svi iz Mostara, koji su prijavili da su ih na Trgu Musala u tom gradu fizički napale tri nepoznate muške osobe.

Tom prilikom teške ozljede zadobio je D. K., dok je D. D. T. lakše ozlijeđen.

O svemu su odmah upoznati djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

(Fena)

 

Tagovi: marihuana Čitluk
19.10.2018 u 12:21