HERCEGOVINA.info vam želi Sretnu Novu godinu

Nova godina, hercegovina.info, Dalmacija, Nova godina, Mostar, Nova godina, Nova godina, Tomislavgrad, Livno, Nova godina, sretna Nova godina, Hercegovina, prevare, Nova godina, ljepota

Kao prvo želimo Vam zahvaliti što posjećujete naš portal, i što ste upravo Vi zaslužni što smo jedni od najposjećenijih na ovim našim prostorima. Trudili smo se da budemo aktivni i ažurni, i iskreno nam je drago da ste upravo Vi to prepoznali. U prošloj godini za Vas su osim naših novinara pisali  i uvaženi  kolumnisti Marin Topić, Slaven Raguž i fra Dado Milas. Na našem portalu imali ste prigodu čitati izuzetne dvije mlade djevojke, jednu koja putem našeg portala piše pisma svom mrtvom ocu hrvatskom branitelju, i drugu Marinu Radoš koja piše prekrasne priče iz svog života i svog rodnog kraja.

Bili smo slikom i video zapisaima na skoro svim događajima gdje su nastupili klubovi iz športske obitelji Zrinjski, kao i na velikom broju kulturnih i zabavnih događaja u Mostaru i Hercegovini. Ponosni smo medijski sponzori HŠK Zrinjski, HKK Zrinjski i HŽRK Zrinjski, a uvijek smo i uz mlade nogometaše iz NK Mostar. Trudlili smo se koliko je u našoj moći pratiti i događanja na našem sveučilištu, te promovirati uspješne mlade ljude sa naših područja. Problemi naših branitelja su i naši problemi, te smo bili uz njih tijekom cijele godine. Uvijek smo bili i bit ćemo i dalje uz našeg predsjednika Ćaltu i njegovu facebook grupu, a na kraju godine smo pokrenuli i tv emisiju Mostarska vremena u suradnji sa HTV Oscar C, i ona će se nastaviti prikazivati u idućoj godini. Moramo još svakako spomenuti naše vjerne izvjestitelje iz Beča Dragu Palavru i Bracu iz Nizozemske.

Vaša vjernost i brojke od oko 300.000 jedinstvenih posjeta mjesečno nas obavezuju da i u idućoj godini damo sve od sebe da budmo još bolji i ažurniji. I u narednoj godini ćete čitati naše stare kolumniste, a već smo dogovorili i suradnju sa novim koji će od iduće godine pisati za naš portal. Imamo čvrsta obećanja i naše kćerke poginulog branitelja da će i dalje pisati svoja pisma, a sigurni smo da će i Marina  nastaviti sa svojim odličnim pričama. U idućoj godini bit ćemo na usluzi Vama, a pogotovo našim sportskim klubovima, našim studentima i Sveučilištu, našoj Frami i svećenicima , te našim braniteljima i njihovim udrugama. Otvoreni smo i za sve vaše priče i događanja iz vaših rodnih mjesta, te ćemo rado objaviti sve što nam pošaljete. O politici nećemo puno, ona nas je i dovela da nemamo skoro nikakvih prava u ovoj državi. Eto dok polako ističu zadnji sati ove 2013. godine uredništvo portala HERCEGOVINA.info želi vam svima večeras lijep provod, te SRETNU i uspješnu 2014. godinu.

Želimo da Vam nova godina bude u svemu bolja od stare, i da Vam se ispune sve  želje, te da svaki dan provodite u radosti i veselju.