NEMA POTICAJA Ryanair zatvara bazu u Frankfurtu

Ryanair, Osijek, London Stansted, Ryanair, Osijek, London, Stansted, Zračna luka Osijek, Domagoj Marinić, irska niskotarifna kompanija, Ryanair, direktni letovi, pulska zračna luka, Zračna luka Osijek, Ryanair, London, Ryanair, Wizzair, Eurowings , Ryanair.com, Ryanair, Ryanair, Ryanair.com, frankfurt, Ryanair

Kompanija 'Ryanair' se požalila da je u Frankfurtu, umjesto poticaja za avionsku industriju koja trpi posljedice pandemije, dobila dodatno povećanje cijena.

Niskotarifni avioprijevoznik 'Ryanair' priopćio je u petak da krajem ožujka planira zatvoriti svoju bazu na zračnoj luci u Frankfurtu i da prestane koristiti usluge ove zračne luke.

'Ryanair' navodi da će premjestiti svojih pet aviona sa te zračne luke u druge zračnne luke koje su ponudile niže cijene aerodromskih usluga da bi stimulirale oporavak prometa, prenosi 'Oslobođenje'.

Kompanija se požalila da je u Frankfurtu, umjesto poticaja za avionsku industriju koja trpi posljedice pandemije, dobila dodatno povećanje cijena, zbog čega je Frankfurt postao nekonkurentan u poređenju sa ostalim europskim aerodromima, prenio je AP.