Kod Čapljine se uređuje prostor gospodarske zone

Kod Čapljine se uređuje prostor gospodarske zone
Hercegovina.info

Grad Čapljina u suradnji s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta uspješno je završio projekt Izgradnje komunalne infrastrukture u Gospodarskoj zoni Zvirovići.

Naime, projekt je završen nakon izgradnje cestovne infrastrukture, a njegov opći cilj je osigurati uvjete poduzetnicima i riješiti potrebe za poslovnim prostorom, zajedničkim korištenjem infrastrukture i poticanje razvoja gospodarstva, izvijestili su iz Grada Čapljine.

Kako su naveli, ekonomski i politički interesi grada Čapljine su jasni, Gospodarska zona Zvirovići dobiva sve potrebne uvjete za njen napredak i zauzima pravo mjesto u gospodarskom razvoju grada Čapljine.

Planski osmišljena prostorna cijelina za prihvat i smještaj malog i srednjeg poduzetnišva nalazi se na samom čvorištu autoceste Zvirovići, na koridoru Vc, a ukupna površina zone je 14 hektara.

Već sada svi zainteresirani poslovni subjekti mogu koristiti usluge Gospodarske zone Zvirovići te mogu krenuti s izgradnjom poslovnih objekata na parceliziranim površinama, poručili su iz Gradske uprave Čapljine.