FOTO  Ex-Yu hitovi odzvanjali Adventom u Mostaru; evo i programa do subote

Ko su ovi
Hercegovina.info

Bend 'Ko su ovi' nastupio je na velikoj pozornici mostarskog Adventa, te je upotpunio još jedan dan pun događanja.

Iako su bile loše vremenske prilike, znatan broj posjetitelja uživao je u hitovima koje su odsvirali i otpjevali članovi benda 'Ko su ovi'. Tako su se mogle čuti brojne uspješnice od 'Kerbera', 'Riblje čorbe', Prljavog kazališta', Gibonnija, Bajage i mnogih drugih.

Osim večernjeg, posjetitelji mogu biti dio Adventa i u dnevnom terminu, te će tako u srijedu 29.12. biti održan dječji program (od 12 sati), potom maskote će biti prisutne od 17 sati, a Lutkarsko kazalište će odigrati predstavu 'Vuk i kozlići' (od 18 sati).

Od 19:30 će nastupiti mađioničar, a od 20 sati na scenu izlazi 'Narodni orkestar'.

U četvrtak (30.12.) također će biti upriličen dječji program (od 12 sati) u kojem će sudjelovati dječji vrtići, u 18 sati stiže Djed Božićnjak, a od 20 sati nastupit će Walter acoustic orchestra.

Petak 31.12. u podne donosi dječju novu godinu, od 13 sati u šetalištu će biti prisutni Djed Božićnjak i maskote, a planirana je i predstava. Grupa 'Twist' na pozornicu izlazi u 21 sat, dok će Indira nastupiti od 23:15 sati, te će posjetiteljima čestitati novu 2022. godinu. Zabava će se nakon Indire (ex Colonia) nastaviti od 1:15 sati, kada na pozornicu ponovno izlazi 'Twist'.

Prvu večer 2022. godine na adventskoj pozornici će nastupiti '2 i po čo'eka' (od 20 sati), te Josip Palameta (od 22 sata). Klizalište je otvoreno svakog dana od 9 sati.