ELEKTROPRIVREDA OPET ZAPOŠLJAVA Raspisan poziv za 88 radnika, od toga glavnina u Mostaru

Elektroprivreda HZ HB
Hercegovina.info

Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne danas je raspisala poziv za mnoga radna mjesta. Kako je objavljeno u javnom natječaju toj tvrtki je potrebno novih 88 radnika.

Radnici se traže u Mostaru, Prozor-Rami, Svitavi, Grudama, Širokom Brijegu, Novom Travniku, Livnu, Usori, Čapljini, Stocu, Ravnom, Posušju, Tomislavgradu, Glamoču, Novoj Biloj, Kreševu, Žepču, Vitezu.

Riječ je o blagajnicima, referentima za obračun i naplatu, samostalnim referentima za naplatu, referentima za vozni park, administratorima, monterima, inženjerima, pomoćnim radnicima, knjigovođama, samostalnim referentima za nabavu...

Više detalja možete pronaći OVDJE.

Uz njih Elektroprivreda HZ HB traži i 41 vježbenika. Oni bi s druge strane obavljali poslove poput; samostalnog inženjera za obnovljive izvore energije, inkasatora, koordinatora za energetsku opremu, tajnice, skladištara. Više detalja možete pronaći OVDJE.

Uz navedene gradove i mjesta tu iz EP HZ HB zapošljavaju i u Svitavi, Ljubuškom, Čitluku. 

Opći uvjeti su da je osoba državljanin BiH, da ima navršenih 18 godina života, da zdravstveno stanje i psihofizičke sposobnosti odgovaraju uvjetima ranog mjesta. Natječaji su otvoreni danas, a prijave se mogu slati do 16. veljače, razvidno je, uz ostalo u natječaju.