Djevojčica Iva Šunjić treba našu pomoć

Djevojčica Iva Šunjić treba našu pomoć

Djevojčici Ivi Šunjić iz Mostara 2014. godine dijagnosticirana je skolioza. Kako bi se zaustavila dalja progresija i kako ne bi došlo do ostalih zdravstvenih problema, Ivi je potrebna operacija kralježnice u Turskoj koja iznosi 70.000 eura. 

Njezina majka stoga se putem svog profila obratila svim ljudima dobre volje.

"Dragi moji prijatelji. Molim vas, tko može odvojiti minutu vremena i pročitati moju objavu, pa ako je u mogućnosti i pomoći, bit ću neizmjerno zahvalna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mojoj kćerki Ivi, koja je rođena 2008., potrebna je pomoć za liječenje i operaciju kralježnice. Ivi je 2014. dijagnosticirana skolioza. Unatoč svakodnevnim vježbama i nošenju ortoze stanje se pogoršavalo da bi zadnji Rtg pokazao naglo pogoršanje (T3 41°, T8 67° i L2 52°), te su se specijalisti složili da je jedino rješenje operacija kako bi se zaustavila dalja progresija i kako ne bi došlo do ostalih zdravstvenih problema prouzrokovanih deformitetom kralježnice u vidu problema s unutarnjim organima, prvenstveno srcem i plućima. Predloženo je da se operacija uradi u Turskoj. 15.03.2022. odlazimo u Istanbul na pregled i konzultacije kod Prof. dr. Ahmeta Alanaya, svjetskog stručnjaka koji je radio i na najtežim slučajevima. Prof. dr. Alanay koristi VBT metodu operacije kralježnice koja pošteđuje mobilnost kralježnice te dijete i dalje može rasti i razvijati se dok fuzijska operacija smanjuje tu mogućnost.

Nakon pregleda smo dobili predračun u iznosu od 70 000 eura i to su troškovi samo operativnog zahvata a uz to će biti dodatnih troškova poput putnih, odlazaka na kontrole i rehabilitacija, što ja kao samohrani roditelj nisam u mogućnosti osigurati svom djetetu. Molim sve dobre ljude koji su u mogućnosti da pomognu jer samo s vašom pomoći moje
dijete će imati mogućnost otići na operaciju i nastaviti normalan život", napisala je Ivina majka.

Uplate se mogu vršiti na račune:
Za uplate iz inozemstva :
Blaženka Šunjić
IBAN: BA393381302851896425
SWIFT: UNCRBA22
IME BANKE: UniCredit Bank d.d. Mostar
Za uplate iz BiH:
Blaženka Šunjić
UniCredit Bank
3381302551895116