ZABILI SE U STABLO Spasioci na planini slučajno pronašli dvije mrtve mlade osobe

ZABILI SE U STABLO Spasioci na planini slučajno pronašli dvije mrtve mlade osobe
Rina

Tijekom protekle noći došlo je do tragedije na Kopaoniku kada je vozeći motorne sanke smrtno stradalo dvoje mladih ljudi. Prema prvim, neslužbenim, informacijama sa terena, oni su tijekom vožnje udarili u stablo, a slučajno su ih pronašla dva spasioca Gorske službe spašavanja.

"Spasioci su bili izvan radnog vremena i izvan radnog vremena staza, slučajno su se našli na mjestu događaja. Zatekli su ih bez znakova života. Odmah su počeli reanimaciju i zvali kolege koje su u smjeni. Kada su oni stigli, prevezli su dvoje pronađenih mladih osoba sankama i tabačem uz podršku Skijališta Srbije u trauma centar, ali nije im bilo spasa", potvrđeno je za agenciju RINA.

Prema riječima upućenih, ova nesreća se dogodila na neobilježenom dijelu staze. 

Dragan V. (39) iz Aleksandrovca i Irena R. (35) iz Novog Sada smrtno su stradali tijekom noći na Kopaoniku kada su se motorne sanke na kojima su se vozili prevrnule i survale u uvalu. Poginuli muškarac na društvenim mrežama je nerijetko objavljivao fotografije na kojima je na motornim sankama.

Irena R. i Dragan V. su se, prema pisanju 'Blica', upoznali tu večer u kafiću na Kopaoniku. Irena R. je često objavljivala i fotografije sa putovanja, a sudeći prema objavama, bila je veoma bliska sa svojom majkom i obitelji, prenosi Telegraf.