UDES KOD TESLIĆA Nakon smrti majke i kćeri, umro i otac: 4-godišnjakinja je još živa

UDES KOD TESLIĆA Nakon smrti majke i kćeri, umro i otac: 4-godišnjakinja je još živa
Dnevni avaz

Zoran Livnjak (45), koji je teško ozlijeđen prije 11 dana u stravičnoj prometnoj nesreći kod Teslića, preminuo je u srijedu (26.8.) na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjoj Luci.

"Uprkos naporima liječnika Klinike, pacijent Z.L. (45) preminuo je jutros od posljedica teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći", priopćeno je iz UKC-a.

Njegova četvorogodišnja kćerka odvojena je od aparata za mehaničku ventilaciju. U priopćenju se dodaje da je četvorogodišnja pacijentkinja S.L., koja je hospitalizirana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje - Odjeljenje intenzivne njege, odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

Ona je u prometnoj nesreći dobila teške ozljede glave.

Ona i njen otac Zoran Livnjak ozlijeđeni su u nesreći koja se dogodila 15. kolovoza kod Teslića. Tom prilikom su smrtno stradale majka Svjetlana (37) i kćerka Dragana (19) Livnjak.

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno vozilo Fiat u kojem se nalazila spomenuta obitelj, te Audi kojim je upravljao Goran B. Portal Srpskainfo navodi kako je vozač Goran B. bio bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta u lipnju ove godine zbog prebrze vožnje.

"On je na dionici ceste gdje je ograničenje brzine bilo 50 kilometara na sat, vozio duplo brže, odnosno 101 kilometar na sat, nakon čega mu je oduzeta vozačka dozvola na dva mjeseca. Međutim, to ga nije spriječilo da izazove tešku nesreću kod Teslića", navodi Srpskainfo. 10 dana prije nesreće kod Teslića, Goran B. je također kažnjen zbog vožnje bez vozačke dozvole.