UBOJSTVA SARAJEVSKIH POLICAJACA Pronađeni dijelovi oružja i streljiva

sarajevski policajci, ubojstvo vidikovac, Adis Šehović, Davor Vujinović
Klix

Policijski službenici Zajedničkog istražnog tima Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva ŽS, u okviru postupanja u predmetu koji se odnosi na ubojstva policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova ŽS su dana 24.03.2022. godine, na području Pala prilikom pregleda i očevida otkrili dijelove vatrenog oružja, streljiva kao i dijelova streljiva koje po vrsti i kalibru odgovara oružju iz kojeg su ubijeni policijski službenici, u listopadu 2018. godine.

Dijelovi oružja koji se dovode u vezu s osumnjičenim za ubojstvo su poslani na vještačenje, priopćeno je večeras iz Ureda za informiranje SIPA-e.

Podsjetimo, u pucnjavi koja se dogodila 26. listopada 2018. godine u sarajevskom naselju Alipašino Polje ubijeni su policijski službenici Adis Šehović i Davor Vujinović.

Za ova ubojstva su osumnjičeni Marko Trifković, Aleksandar Macan i Savo Marinković, koji se trenutno nalazi na izdržavanju kazne u Njemačkoj, a za njim je raspisana tjeralica.