FOTO/VIDEO  U Trebinju uhićene četiri osobe, evo što je sve pronađeno prilikom pretresa

uhićenje Trebinje droga
Hercegovina.info

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, u okviru akcije "Ulica 2023" usmjerene na sprječavanje preprodaje droga, izvršili su pretrese na pet lokacija u Trebinju, te su četiri osobe lišene slobode.

Od ranije poznati policiji

Kako navode u PU Trebinje, prilikom pretresa, pronađeno je više vrsta opojnih droga i drugih predmeta koji se dovode u vezu s uličnom preprodajom narkotika. Radi se o osobama koje su ranije bile poznate policiji.

"Policijski službenici su jutros izvršili pretrese kod pet osoba s inicijalima D. K, M. Ć, I. A, D. V i G. T. Sva petorica su lišena slobode zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. Kod osobe s inicijalima G. T. nisu pronađeni predmeti i tragovi koji bi se mogli dovesti u vezu s izvršenjem kaznenog djela. U okviru operativne akcije "Ulica 2023" zaplijenjeno je 183 grama bijele praškaste materije, 21,4 grama smeđe praškaste materije, 4,5 litara žute tečnosti, najvjerojatnije amfetaminskog ulja, određen broj tableta, 12 preciznih vaga, mobilni telefoni, nosači kartica koji će se koristiti u istražnom postupku", potvrdio je za Hercegovina.info Siniša Laketa, načelnik PU Trebinje.

Pretresi na više lokacija

U okviru ove akcije izvršeni su i pretresi hotela i hostela u Trebinju, kao i više lokacija u Bileći, Gacku i Nevesinju, gdje je pronađen određen broj pušaka.

"Aktivnosti koje provodimo na području Bileće, Gacka i Nevesinja također se odnose na pronalazak predmeta koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelima, kao i na neovlašteno posjedovanje oružja i municije. Negdje su pretresi završeni, dok na određenim lokacijama još traju. Prema sadašnjim informacijama, pronađene su puške čije posjedovanje građanima nije dozvoljeno", ističe Laketa.

uhićenje Trebinje droga

U operativnoj akciji "Ulica 2023", koja je počela u srpnju, ukupno je evidentirano 6 izvještaja o počinjenim kaznenim djelima protiv 7 osoba, te dokumentirano 40 prekršaja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.