U MOSTARU UHIĆEN DILER SA TJERALICE U stanu koji je koristio pronađena veća količina različitih droga

droga
Klix

U Mostaru je danas operativnom akcijom pripadnika Odjela za posebne namjene Sektora kriminalističke policije (SKP) MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) uhićen 25- godišnji D.V. iz Sarajeva za kojim je bila raspisana tjeralica zbog prodaje opojne droge, potvrđeno je za Klix.ba.


Operativnu akciju su proveli pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP-a HNŽ na osnovu usmene naredbe Općinskog suda Mostar, te izvršili pretres stana koji je koristio D.V. za kojim je bila raspisana tjeralica i za kojeg su prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na području Mostara.

Prilikom pretresa stana pronađena veća količina raznih vrsta opojnih droga i to 275 grama bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed, 316 komada tableta koje asociraju na opojnu drogu ecstasy, kao i oko 50 grama suhe zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuana, te vaga za precizno vaganje opojne droge.

Osumnjičeni Sarajlija je priveden od strane policije, a sa događajem je upoznat nadležni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Mostaru, koji će uhićenog proslijediti na daljnje postupanje Sudu u Sarajevu koji je za njim raspisao tjeralicu.