TUŽNE VIJESTI U bolnici preminuo mladić koji je prošlog tjedna izboden u tučnjavi

Helikopter Republike Srpske
Hercegovina.info/Arhiv

Kako neslužbeno saznaje Hercegovina.info, mladić iz Gacka B. G. koji je krajem siječnja izboden u tučnjavi, preminuo je na UKC Banja Luka gdje je helikopterom prebačen iz Trebinja na dalje liječenje.

Podsjećamo, tučnjavi je prethodila svađa u diskoteci u Nevesinju, nakon koje su braća otišla do kuće osobe inicijala D. K. u Gacku. U tučnjavi je osoba inicijala D. K. upotrebom noža nanijela braći tjelesne ozljede u predjelu grudnog koša.

Braća su zbog zadobivenih ozljeda završila u trebinjskoj bolnici, te je radi izuzetno teških ozljeda Bogdan G. helikopterom prebačen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banja Luku.

Direktor Helikopterskog servisa Boban Kusturić rekao je tada da su pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske poletjeli ka Trebinju radi izvršenja zračnog medicinskog transporta mladića starosti 28 godina kojem je neophodno dalje liječenje i tretman u UKC-u.

On je naveo da je mladić primljen, zbrinut i liječen u bolnici u Trebinju zbog višestrukih ubodnih ozljeda vrata, grudnog koša i trbuha gdje je dreniran grudni koš i operiran trbuh, nakon čega je bio smješten 24 sata u jedinici intenzivne njege na respiratoru, u induciranoj komi.

Njegov brat, Đorđe G. koji je također izboden nožem u tučnjavi je operiran. Nalazio se na Odjelu intenzivne njege u Trebinju i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Okružni sud u Trebinju početkom veljače odredio je jednomjesečni pritvor za Gačanina D.K.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.