TUŽAN DAN ZA HNŽ U jednom danu dvije osobe izvršile samoubojstvo u obiteljskim kućama

Hitna pomoć
Ilustracija/Hercegovina.info

U samo jednom danu na području Hercegovačko-neretvanske županije jučer su izvršena dva samoubojstva, i to oba u obiteljskim kućama.

84-godišnji Z. J. iz Prozora u obiteljskoj kući u mjestu Gmići ubio se vatrenim oružjem, a sve je policiji prijavio njegov sin Z. A. (38). Tragedija se dogodila u 10.40 sati, a na mjestu nesreće izvršen je policijski očevid.

Na drugom kraju županije Policijskoj upravi u Čapljini se obratio M. C. (39) i prijavio samoubojstvo. Unesrećena R. R. (58) samoubojstvo je izvršila vješanjem u potkrovlju obiteljske kuće u mjestu Dračevo. Policija je prijavu zaprimila u 14.10 sati, a na mjestu događaja izvršene su radnje očevida.

Za protekla 24 sata (2./3. 2. 2023. godine) iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 8 prijava i to na području Mostara 5, na području Rame 1, na području Čapljine 1 i na području Konjica 1.

Iz MUP-a HNŽ također javljaju da je iz oblasti javnog reda i mira registriran jedan slučaj i to na području Mostara 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirane su 2 prometne nezgode i to na području Mostara 1 i na području Čapljine 1 u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.