TROMJESEČNA AKCIJA U Trebinju uhićeno šest osoba, zaplijenjeno više od 22 kg droge

Droga skunk
MUP RS

Šest osoba iz Trebinja uhićeno je u operativnoj akciji 'Rent-a-car', usmjerenoj na sprječavanje zloupotrebe opojnih droga, priopćeno je danas iz trebinjske Policijske uprave.

Uhićene su osobe čiji su inicijali N.M., Đ.M., L.P., M.N., V.N. i N.Ć. u akciji koja je jučer završena, navodi se u priopćenju. Pripadnici trebinjske Policijske uprave prethodno su izvršili pretrese tih osoba i putničkog automobila jednog gospodarskog subjekta iz Trebinja.

"Osobe N.M., Đ.M., L.P., M.N., i V.N. su lišene slobode nakon pretresa, dok je osoba inicijala N.Ć. pronađena i uhićena u večernjim satima istog dana", ističe se u spriopćenju.

Iz policije su naveli da su prilikom pretresa osobe inicijala M.N. pronađene tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima i plastična kutija, ukupne težine 500 grama u kojoj se nalazi nepoznata bijela praškasta materija.

"Također je tijekom akcije, 10. ožujka pronađena i crna transportna vreća, težine 22 kilograma u kojoj se nalazila droga marihuana - skunk", ističe se u priopćenju.

Operativna akcija je realizirana pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju i usmjerena je na sprječavanje zloupotrebe opojnih droga na području Trebinja. Iz Policijske uprave Trebinje su naglasili da nastavljaju rad na dokumentiranju kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.