Tri Adnana krijumčarila 5 kg droge, pa im na entitetskoj granici pronašli i pištolje

Uhićenje veljača Sarajevo
Klix

U suradnji Policijske uprave Istočno Sarajevo i MUP-a Sarajevske županije (SŽ) tijekom nedjelje su uhićena trojica muškaraca koji su prije zaustavljanja automobila Opel Insignia u kojem su se nalazili, odbacila kraj puta vreću s drogom.

Kako saznaje 'Dnevni avaz' uhićeni su Adnan P. (25), Adnan H. (21) i Adnan A. (26) iz Sarajeva. Patrola PU Istočno Sarajevo, vršeći kontrolu, pokušala je zaustaviti automobil, ali se vozač oglušio o naredbu policije.

O tome je obaviješten MUP SŽ čiji su pripadnici na Lapišnici uhitili tri muškarca. Također saznaje se da su prije uhićenja odbacili vreću u kojoj je bilo pet kilograma marihuane. 

Iz MUP-a SŽ priopćeno je da su prilikom pretresa Opela kojim je upravljao Adnan A. pronađeni pištolj 'CZ', kalibra 7,65 milimetra s okvirom i osam metaka te pištolj 'Browing' sa okvirom i sedam metaka i mobilni telefon. 

Tijekom pretresa kod Adnana P. i Adnana H. su pronađena i oduzeta po dva mobilna telefona. Također su na području SŽ izvršeni pretresi stambenih objekata koje koriste uhićene osobe. Trojka je predata pripadnicima PU Istočno Sarajevo.