TRAGEDIJA U BANJOJ LUCI Upaljeni automobil se pokrenuo i usmrtio učiteljicu

Policija RS
Ilustracija/hercegovina.info

U banjolučkoj Ulici Radenka Lolića jutros se dogodila nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Portal Srpskainfo objavio je kako je riječ o učiteljici Osnovne škole "Dositej Obradović", a da se nesreća dogodila u blizini obiteljske kuće u banjolučkom naselju Pavlovac.

''Jutros smo čuli tragičnu vijest. Molim vas da se obratite policiji, mi smo obavijestili roditelje koji su došli po učenike i odveli ih kući'', izjavio je sugovornik Srpskainfo u OŠ Dositej Obradović.

''Nesretna žena je normalno krenula na posao i upalila auto, a zatim je izašla iz njega. Auto se pokrenulo i pregazilo nesretnu ženu'', ispričao je izvor Srpskainfo.

Radne kolege jutros su u nevjerici dočekale vijest.

''Ona i suprug rade u ovoj školi. Marija je predavala četvrtim razredima. Nismo znali što da radimo, ali smo na kraju odlučili pozvati roditelje i djecu pustiti kući. Ovo je nezapamćena tragedija'', ispričala je prijateljica nastradale učiteljice.

Kako je priopćeno iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, jutros oko 6:58 sati došlo je do pokretanja prethodno upaljenog putničkog motornog vozila marke "Opel", kojom prilikom je smrtno nastradala Buzadžija Marija, rođena 1979. godine iz Banja Luke.

''Uviđaj je obavio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Blažić Željko, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice za sigurnost prometa Banja Luka. Tužitelj je naložio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske'', navode iz Okružnog tužiteljstva.