TRAGA SE ZA NJIM Muškarac u Hadžićima tijekom bijega kombijem udario dva policajca, jedan teško ozlijeđen

Avdija Dahić
Avaz

Na području Hadžića sinoć se odvijala prava drama. Kako saznaje portal Avaza muškarac koji je uočen kako krade šumu ozlijedio je tijekom bijega dva policijska službenika.

Teške ozljede

Jedan policajac zadobio je teške povredeozljede, ali na sreću nije životno ugrožen. Saznaje se da policija traga za Avdom Dahićem, koji je policajce pregazio kombijem.

Dahić je prvo kombijem udario jednu patrolu i ozljedio policajca, a nakon što su za njim počeli pucati, jer se nije zaustavljao, vratio se u rikverc i pregazio još jednog policajca. 

Jednom policajcu slomljen je kuk.

Nakon toga je Dahić pobjegao s mjesta događaja i za njim je raspisana potraga. O svemu je obaviješteno i Tužiteljstvo ŽS.

Saznaje se da se ovaj događaj tretira kao pokušaj ubojstva.

Viktor Ćatić, predsjednik Sindikata policijskih službenika, državnih službenika i namještenika Sarajevske županije potvrdio je za "Avaz" da su ozlijeđena dva policajca.

Osuđujemo napad

"Točno je da su ozlijeđena dva policijska službenika. Jedan od njih je zadobio teže tjelesne ozljede. O svemu je obaviješteno Tužiteljstvo ŽS. Najoštrije osuđujemo svaki vid napada na organe gonjenja", rekao je za "Avaz" Ćatić.