TJERALICA MUP-A HNŽ Državljanin BiH i Hrvatske uhićen na Bijači

TJERALICA MUP-A HNŽ Državljanin BiH i Hrvatske uhićen na Bijači
Hercegovina.info

Službenici Postrojbe Granične policije (PGP) Doljani su 19. travnja pri ulasku u BiH na prijelazu Bijača lišili slobode V.B. (1980.). Provjerema je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) raspisalo potragu zbog krivičnog djela 'Izbjegavanje izdržavanja'. 

Državljanin BiH i Republike Hrvatske je predat službenicima MUP-a HNŽ.

20. travnja, prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Rača lišen je slobode A.L. (1986.) jer je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Banja Luka raspisala potragu zbog krivičnog djela 'Krivotvorenje isprave'. Službenici PGP Bijeljina, bh. državljanina su predali službenicima PU Banja Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službenici Postrojbe Granične policije Orašje, 21. travnja, lišili su slobode M.T. (1985.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela 'Nasilničko ponašanje'. 

Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje i predat službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Posavskoj županiji, navedeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.