TEŽAK SUDAR U SRBIJI Poginuo bračni par porijeklom iz Konjica, jedna osoba uhićena

Auto nesreća šajba
Hercegovina.info/Ilustracija

Policija u Zrenjaninu uhitila je D. D. (1980.) iz okoline Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo protiv sigurnosti prometa.

Sumnja se da je on danas u ranim jutarnjim satima, upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola na cesti između Zrenjanina i Melenaca, izazvao prometnu nezgodu u kojoj su živote izgubili bračni par Drago Đurić (54) i njegova supruga Jela (51), porijeklom iz BiH, a jedna osoba je lakše ozlijeđena.

"Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz kaznenu prijavu, biti priveden Višem javnom tužiteljstvu u Zrenjaninu", priopćila je Policijska uprava Zrenjanin, prenose 'Nezavisne novine'.

Prema neslužbenim podacima, na automobil Opel kojim je upravljao Drago i koji se kretao iz smjera Melenaca prema Zrenjaninu, naletio je velikom brzinom sivi Renault iz suprotnog smjera, koji je prešao na drugu stranu kolnika i u punoj brzini gotovo smrskao vozilo u kojem su bili supružnici Đurić.

Promet u smjeru Melenci - Zrenjanin, bio je u prekidu nekoliko sati nakon teške prometne nesreće.

Po riječima susjeda, Drago i Jela krenuli su to jutro u Novi Sad da posjete kćer koja tamo živi i radi, a odatle su trebali nastaviti put ka Manastiru Tumane.

Inače Drago i Jela su sa obitelji došli u Melence kao izbjeglice nakon rata 1990-ih godina i od tada su živjeli u ovom mirnom vojvođanskom mjestu. Inače su porijeklom iz Konjica u Bosni i Hercegovini, a određeno vrijeme živjeli su i u Slavoniji, piše Telegraf.