TEŠKA PROMETNA NESREĆA Na bh. cestama ugašen još jedan mladi život, poginuo 18-godišnjak

Policijsko vozilo
Hercegovina.info

Osamnaestogodišnjak iz Travnika, koji je bio na mjestu suvozača, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se protekle noći dogodila u mjestu Nević Polje kod Novog Travnika. 

Kako je 'Dnevni avaz' saznao, riječ je o Gabrijelu Gučaninu.

Nesreća se dogodila u 3:20 sati, a u njoj su sudjelovali automobil Audi kojim je upravljao S. Č. (20) dok se na mjestu suvozača nalazio A. Đ. (20), obojica iz Novog Travnika, te vozilo Mercedes kojim je upravaljala G. G. (28), a u kojem se kao suvozač nalazio Gabrijel (18).

"U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom službenici policije obavili su očevidne radnje na mjestu nezgode, te poduzimaju i druge zakonom propisane mjere i radnje", rekao je glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije Hasan Hodžić. 

Obitelj i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od Gabrijela.

Gučanin je bio mladi rukomentaš, a Rukometni klub 'Nova Bila' na svom Facebook profilu oprostio se od ovog mladića.

"Sa velikom tugom i nevjericom jutros smo primili vijest da nas je u 18. godini života napustio bivši član naše ekipe Gabriel Gučanin. Gabriel je bio dijete našeg kluba, naše Nove Bile. Neki ljudi nas napuste prerano, ali isto tako ostave trag koji nikada neće izblijediti.

Svaki budući uspjeh naše ekipe bit će posvećen našem Gabiu. Zauvijek ćeš biti u mislima i srcima tvojih rukometaša! Počivaj u miru Božijem Gabi. U ime cijelog kolektiva RK 'Nove Bile' želimo izraziti najiskreniju sućut obitelji i prijateljima našeg Gabriela", stoji u objavi matičnog kluba.