FOTO  TEŠKA NESREĆA NA ULAZU U MOSTAR Jedna osoba poginula, dvije su ozlijeđene

Prometna nesreća Vrapčići
Hercegovina.info

Na magistralnoj cesti M-17 u naselju Vrapčići, oko 17:15 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila Škoda i Mitsubishi.

Kako doznajemo, smrtno je stradala jedna osoba, a riječ je o D.D. (1954.), a dvije su osobe ozlijeđene. 

Na mjesto nezgode upućeno je nekoliko vozila hitne medicinske pomoći. Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar potvrđeno je za Hercegovina.info da su na teren izašla dva vozila s osam ljudi.

Na ovom djelu magistralne ceste bio je obustavljen promet do okončanja očevida, te su se ostala vozila preusmjeravala kroz naselje Vrapčići. Očevid su obavio pod nadzorom dežurnog tužitelja koji je bio na mjestu nezgode. Po njegovoj naredbi bit će urađena obdukcija smrtno stradale osobe, a također oba automobila iz ove nezgode su izuzeta u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti obavljena neophodna vještačenja. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Ovo je treća teška prometna nesreća na magistralnoj cesti M-17 sa smrtnim posljedicama u kratkom vremenskom razdoblju. Podsjetimo, 24. rujna u stravičnoj nesreći poginule su četiri osobe, supružnici Krstić i njihov malodobni sin, ali i vozač iz drugog automobila Mate Primorac.

Sinoć se dogodila nesreća kod Konjica, u mjestu Orahovica, gdje su nažalost život izgubila dvojica 21-godišnjaka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.