EPILOG STRAVIČNE NESREĆE Na M-17 poginula dvojica 21-godišnjaka, treći prebačen u bolnicu

Prometna nesreća Orahovica
Klix

Dvije osobe podlegle su ozljedama nakon teške prometne nesreće koja se dogodila kod Konjica, preciznije u mjestu Orahovica. Treća osoba iz prometne nesreće koja se dogodila oko 23:30 prebačena u konjičku bolnicu.

Nesreća se dogodila na prometnici M-17, a u sudaru su sudjelovala dva osobna automobila, Audi A4 i Opel Astra. Kako hercegovina.info saznaje iz MUP-a HNŽ poginuli su Ali Hakalović i Aldin Graho, obojica iz Konjica. U bolnici je završio suputnik A. Č. (1998.) iz Audija koji je zadobio teže tjelesne ozljede, a još jedan mladić H. B. (2003.) iz Audija zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja pripadnici Policijske uprave Konjic obavili su očevid, a brzo je intervenirala i hitna pomoć, no nažalost dvije osobe nisu preživjele stravični sudar.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije o ovoj nesreći navode: "11.10 2022. godine u 23:20 sati na dijelu magistralne ceste M-17 u mjestu Orahovica, općina Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali A. H. (2001.) iz Konjica s vozilom Audi A4 i A. G. (2001.) iz Konjica s vozilom Opel Astra. 

Od posljedica udesa oba vozača su smrtno stradala, teške tjelesne ozljede zadobio je A. Č. (1998.) iz Hadžića dok je lakše tjelesne ozljede zadobio H. B. (2003.) iz Konjica, obje osobe suputnici u vozilu Audi A4. 

Nakon pružene pomoći u Općoj bolnici Konjic, A. Č. je prebačen na KC Sarajevo na dalje liječenje. Promet je u potpunosti bio obustavljen do 00:55 sati kada su završene očevidne radnje, a o svemu je upoznat tužitelj".

Promet je bio potpuno obustavljen na ovoj dionici, no jutros se prometuje normalno bez zastoja i usporavanja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.