TELEFONSKI POZIVI Zbog namještaja mu zaprijetio da će ga ubiti i zapaliti

Telefon prijetnja
Ilustracija

Zeničko tužiteljstvo podiglo je optužnicu, a sud je potvrdio, protiv Muhameda B. koji je u veljači ove godine u Visokom od Š. S., vlasnika firme 'D. Š.' d.o.o. Živinice naručio namještaj po mjeri vrijedan 8.990 KM, koji nije htio platiti, već mu je prijetio da će ga ubiti i spaliti, ako još jednom zatraži novac!

Naime, Muhamed B. je naručio dvije kuhinje dimenzija 5,7 metara i 4,2 metra, trpezarijski stol, četiri stolice, dvije fotelje, dva klub stola, predsoblje, set za kupatilo, stol za šminkanje, dva krevet-narin sa dodatim stranicama i američki plakar, piše Buka.

Muhamed B. je vlasniku kazao da će namještaj platiti kada ga doveze i ugradi. Tijekom 21. ožujka ove godine namještaj je montiran, a Muhamed B. je kazao da kod sebe nema novca te da će platiti do kraja mjeseca.

Vlasnik firme Š. S. ga je više puta zvao putem telefona, ali uplate nije bilo. Tijekom telefonskog razgovora Muhamed B. mu je rekao da nema ništa od plaćanja, te da je namještaj kompletno uništen i da 'sam sebi plati', a zatim mu uputio razne pogrdne riječi i prijetnju da će ga ubiti i zapaliti.

Muhamed B. je nakon toga pozvao Š. S. sa svog pretplatničkog broja i uz psovke mu uputio ozbiljne prijetnje da ukoliko ga više bude zvao, da će mu poslati neke ljude 'da ga srede', da je on već zbog svoje kćerke željeznim šipkama 'izlupao nekoga', a da će njega ubiti i zapaliti. S. Š. se nakon toga obratio policiji, koja je nasilnika uhitila.