SVESTRAN MOMAK Trebinjac po Mostaru prodavao drogu, trgao lančiće i provaljivao u kuće

Policija Mostar
Ilustracija/Hercegovina.info

U utorak (20.10.) oko 21:30 sati patrola policije Policijske uprave Mostar je, obavljajući redovne poslove i zadatke  na lokalitetu Nove gradske magistrale (od Doma zdravlja do Čekrka), uočila osobu koja je odgovarala opisu osobe za kojim je raspisana potraga zbog osnovane sumnje da je na području grada Mostara izvršila više krivičnih djela - trganje lančića s vrata.

Prilikom prilaska osobi, ista se daje u bijeg nakon čega ga pripadnici policije vrlo brzo sustižu i lišavaju slobode. Radi se o A.B. (1988.) iz Trebinja, nastanjen u Mostaru, te nakon što je potvrđeno da se radi o osobi za kojim je raspisana potraga, isti je lišen slobode i zadržan u službenim prostorijama PU Mostar.

Prilikom obrade navedenog, isti je izjavio i potvrdio da je tijekom proteklog perioda na području grada Mostara izvršio oko šest - sedam krivičnih djela i to trganje lančića s vrata te provalne krađe u obiteljske kuće.

Također, tijekom obrade osobe, isti je izjavio da je za određenu osobu iz Mostara vršio preprodaju opojne droge te su tom prilikom pripadnici policije prikupili saznanja o navedenoj osobi i u tijeku su daljnje mjere i radnje, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

U ponedjeljak ujutro, Policijskoj upravi Mostar se oko 9:30 sati obratila T.R. (1952.) iz Mostara koja je prijavila da joj je s vrata otrgnuta zlatna ogrlica od strane nepoznatog muškarca. Incident se dogodio u Ulici fra Franje Milićevića.