Sunita Hindić-Bošnjaković stigla u bolnicu s jakom policijskom pratnjom

Sunita Hindić-Bošnjaković stigla u bolnicu s jakom policijskom pratnjom

Bivša miss BiH, Sunita Hindić-Bošnjaković, stigla je, s jakim policijskim osiguranjem i obje noge u gipsu, na kontrolni pregled u Županijsku bolnicu "Safet Mujić" u Mostaru.

Podsjećamo, bivša je misica optužena za ubojstvo Nine Ivankovića, hercegovačkog poduzetnika. Pucala je iz vatrenog oružja te je Ivanković bio na mjestu mrtav. Nakon toga se predala policiji sa slomljene obje noge tvrdeći kako ih je slomila skačući u rijeku, što se pokazalo nemogućim. Pojavio se svjedok u cijelom slučaju, a kriminalističko istraživanje još nije gotovo.Prije dva tjedna oglasila se njezina odvjetnica tvrdeći kako će njezina klijentica, optužena Sunita, najvjerojatnije morati na operaciju zbog teškog prijeloma kostiju, piše Večernji list.

Sudac Marin Zadrić odredio je optuženoj misici pritvor zbog opasnosti od bijega. Slučaj se još polako raspetljava, a konačnim policijskim izvještajem, cijela će priča dobiti pozadinu. Za sada se, prema svemu sudeći, nagađa kako se radi o zločinu iz strasti, a ne naručenom ubojstvu.