SUDAR KOD TRAVNIKA Krenuli na turnir u Posušje i doživjeli prometnu nesreću, poginuo 12-godišnjak

Sudar Novi Travnik
Viber grupe

U prometnoj nesreći koja se jutros u 5:55 sati dogodila u Novom Travniku poginuo je 12-godišnjak, piše crna-hronika.info. Prometna nesreća se dogodila na magistralnoj cesti M-16.4 Bugojno - Novi Travnik.

Kako je naveo glasnogovornik Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije Hasan Hodžić, na tom dijelu magistrale došlo je do sudara dva osobna automobila, a riječ je o vozilima Audi i Peugeot. "Vozač Audija i jedan putnik su zadobili teže tjelesne ozljede, dok su u Peugeotu vozač i dvije putnice zadobile tjelesne ozljede. Jedna osoba je smrtno stradala", naveo je Hodžić.

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Travnik, a o događaju je obaviješten i dežurni tužitelj.

Kako Zenicablog saznaje, u jednom od automobila bili su natjecatelji taekwondo kluba iz Zenice koji su krenuli na 'Poskok kup 2023' u Posušje. U automobilu Peugeot nalazio se smrtno stradali 12-godišnjak, a u tom vozilu ozlijeđene su i dvije djevojčice, članice istog kluba. 

"Vozač Audija je B.G.G. (2000.) iz Travnika. Na mjestu suvozača se nalazila malodobna osoba rođena 2011. godine. I.S. vozač Peugeota je 2003. godište je i iz Zenice, osoba smrtno stradala u ovom automobilu je 2011. godište, ozlijeđene su godište 2008. i 2013. godište", rekao je za N1  Hodžić.

Neslužbeno N1 saznaje da je vozač Audija uhićen po nalogu dežurne tužiteljice Tužiteljstva Srednjobosanske županije.

Otac ozlijeđenog I.S. odnosno Ishaka Skopljaka je Emir Skopljak, predsjednik Taekwondo kluba Zenica koji je za N1 kazao da se njegov sin nalazi u teškom zdravstvenom stanju.