STRAVIČNO Nakon svađe u kafiću nožem ubio sugrađanina

presuda, napad, nož, krađa, pljačka, razbojnik, kladionica, ubojstvo, mup sbž, nož, napad nožem, Stolac, pokušaj ubojstva, razbojništvo, kladionica, pljačka, pljačka, razbojništvo
Ilustracija/Hercegovina.info

Smail B. (43) iz Viteza uhićen je zbog sumnje da je u četvrtak navečer u kafiću "Ovo malo duše" u Vraniski, kod Viteza, nožem ubio sugrađanina Sifeta H. (40).

Navodno su se muškarci, koji se, prema pisanju federalnih medija, poznaju od ranije, posvađali u kafani nakon opijanja, kada je došlo do tragedije.

Smail B. je u jednom trenutku zgrabio nož, kojim je izbo sugrađanina, a njemu su pomoć pokušali pružiti liječnici.

Naime, Sifet H. je upućen u bolnicu, ali mu, na žalost, nije bilo pomoći.

Kako su naveli iz MUP-a Srednjobosanske županije, u četvrtak oko 21.40 policiji iz Viteza je prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu, u mjestu Vraniska, S.H. zadobio ozljede nožem.

"Nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Vitez upućen je u bolnicu Nova Bila, gdje je usljed zadobijenih ozljeda preminuo", naveli su iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Kako su dodali, odmah po zaprimanju prijave, na lice mjesta izašli su policijski službenici PS Vitez, a tom prilikom pronađen je i uhićen S.B. iz Viteza, kojeg sumnjiče da je nožem nanio smrtonosne ozljede S.H.

"U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom, službenici policije poduzimaju uviđajne radnje na licu mjesta, kao i druge mjere i radnje u cilju utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi s predmetnim krivičnim djelom", naveli su iz policije.