SRBIJA Lokalni pjevač nožem izbo dvije osobe, a onda je prilikom privođenja napao policajca i pokušao je pobjeći

Traka mjesto zločina
Hercegovina.info

Masovna tučnjava sa teškim posljedicama izbila je sinoć u centru Kragujevca. Očevici kažu za 'Ucentar' da nikada nisu vidjeli nešto tako krvavo i strahotno. Najgore od svega je što su dva mlada života ugrožena.

Naime, izvor sajta navodi da je nakon svađe između više osoba izbio krvav obračun ispred jednog poznatog objekta.

Kako 'Ucentar' saznaje, u pitanju je poznati lokalni pjevač M. S. On je bio glavni vinovnik ovog strahotnog događaja i iz nepoznatih razloga je tijekom tučnjave i prepirke izvadio nož i nanio teške tjelesne ozljede dvojici muškaraca za čiji život se i dalje odvija borba.

Prema neslužbenim informacijama iz UKC Kragujevac, jednoj osobi je odstranjen bubreg, prenosi Telegraf.

Pjevač M. S. koji je osumnjičen da je nožem teško ozlijedio dva gosta kluba u kojem je nastupao, uhićen je. Osumnjičeni je u trenutku napada bio u alkoholiziranom stanju, a napad se dogodlo ispred objekta u kojem je nastupao sa svojim bendom, piše Blic.

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Kragujevcu uhitili su S. M. (38) odmah nakon što je, kako se sumnja, izvršio kazneno djelo 'Teško ubojstvo u pokušaju' nad dvojicom muškaraca, ispred jednog kragujevačkog restorana.

On se tereti da je nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao ubode u predjelu leđa dvojici muškaraca starim 22 i 39 godina, gdje im je nanio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon privođenja, a prilikom pregleda u Kliničkom centru, osumnjičeni je pokušao pobjeći i tada je napao jednog policijskog službenika koji ga je spriječio u toj namjeri, pa će protiv osumnjičenog biti podnijeta i kaznena prijava za napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti, piše Telegraf.