SAKRILI SE U BUDVI Državljanin BiH uhićen po tjeralici Interpola, s njim uhićeni i Rusi

Rotacije policija
Hercegovina.info

Budvanska policija je u suradnji sa službenicima Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku suradnju u ponedjeljak uhitila tri međunarodno tražene osobe.

Iz Uprave policije (UP) Crne Gore kazali su da su na osnovu operativnih saznanja policijski službenici su na području općine Budva pronašli i lišili slobode M. T. (40) iz Bosne i Hercegovine, za kojim je raspisana tjeralica NCB Interpol-a Sarajevo zbog kaznenih djela 'Teške tjelesne ozljede' i 'Teške krađe', navodi crnogorski portal 'Vijesti'.

"Slobode su lišeni i A. U. (39) i A. M. (52), državljani Ruske Federacije, za kojima su raspisane međunarodne tjeralice NCB Interpol-a Moskva zbog kaznenog djela 'Mito - davanje mita u izuzetno velikim razmjerima' koje je izvršila organizirana grupa", kazali su iz UP.

Dodaju da su nakon dobivanja informacija od strane NCB Interpola Podgorica u vezi sa traženim osobama, službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja sigurnosti Budva su u vrlo kratkom vremenskom razdoblju, poduzimajući opsežne provjere i aktivnosti na više lokacija u Budvi, utvrdili gdje se nalaze tražene osobe i iste lišili slobode na osnovu međunarodnih tjeralica.

Oni će, zaključuju iz UP, biti privedeni sucu za istragu Višeg suda u Podgorici na daljnju nadležnost.