Sa stropa su počeli padati crvi, a onda su u stanu iznad otkrili tijelo

Sa stropa su počeli padati crvi, a onda su u stanu iznad otkrili tijelo

Kada su crvi počeli padati, Karen Davy (37), koja stan dijeli sa suprugom i njihove četvero djece, bila je zbunjena, a onda je počela njezina borba s najezdom crva, ali i muha, pišeDaily Mail. Noćima nije spavala nego je sjedila i čekala da se pojave, a zatim ih mahnito čistila izbjeljivačem.

Djeca su, kaže, istraumatizirana. Mlađi se boje ući u kuhinju, a ona je zapravo više istraumatizrana zbog svega što se dogodilo njenom susjedu. 'Iz Udruge za stanovanje prvo su rekli da će doći u obilazak, a onda su rekli da to nema veze s njima. Tek kada sam pozvala policiju otkrili smo problem', priča Karen. A on još nije riješen - nitko nije očistio stan u kojem je bilo tijelo iako je od njegovog pronalaska prošlo tjedan dana, a crvi i dalje naviru iako je obitelj zatvorila sve rupe u stanu.

Iz Udruge za stanovanje poručili su da stan nisu čistili zbog policijske istrage, ali čim dobiju odobrenje poslat će tim za deratizaciju. A iz policije su poručili da pronađeno tijelo još nije službeno identificirano. Vjeruju da je riječ o 49-godišnjem stanaru. Policija ne vjeruje da je riječ o sumnjivoj smrti.

Izvor: dnevnik.hr