REKORDNA ZAPLJENA MARIHUANE Kod muškarca iz Lopara pronađeno više od 170 kg

Bijeljina,marihuana,uhićenje
infobijeljina

Bijeljinska policija je u okviru republičke akcije 'Plantaža 2023' uhitila S.A. koji je u Loparama uzgajao indijsku konoplju i prilikom pretresa mu je oduzela 172 kilograma marihuane, rečeno je na konferenciji za medije Policijske uprave (PU) Bijeljina.

Načelnik PU Bijeljina Stjepan Terzić, istaknuo je da su došli do operativnih podataka da se na području Lopara jedna osoba bavi nelegalnim uzgojem indijske konoplje, koja se koristi za proizvodnju marihuane.

“Službenici PU Bijeljina su 16. kolovoza obišli lokaciju i uhitili S.A. kojeg su zatekli u zasadu. Pronađeno je 519 stabljika indijske konoplje, ukupne težine 172 kg, 521 posuda u kojima je konoplja bila zasađena, cijev i pumpa za navodnjavanje”, naglasio je Terzić, prenosi InfoBijeljina.

Bijeljina,marihuana,uhićenje

Terzić je istaknuo da je izvršeno i pretresanje kuće i drugih objekata koje koristi osumnjičeni, te da su prilikom pretresa pronađene dvije tablete ekstazija i jedan plinski pištolj sa mecima. Protiv osobe čiji su inicijali S.A. podnesen je izvještaj o počinjenom kaznenom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, a ona je predana u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini.

Bijeljina,marihuana,uhićenje