PREBAČENI U MOSTAR Dva 19-godišnjaka u životnoj opasnosti nakon nesreće u Posušju

Policija noć rotacije
Ilustracija

Sinoć oko 22 sata na izlazu iz Posušja prema Širokom Brijegu dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške i po život opasne ozljede, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) i Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

"Na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar sinoć su primljene dvije muške osobe, M.K. (2005.) i J.Č. (2005.).

Zadobili su teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život", potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Iz Tužiteljstva ŽZH i MUP-a ŽZH su za Hercegovina.info potvrdili da je sinoć oko 22 sata došlo do samoslijetanja osobnog automobila Mercedes u kojem su bile tri osobe. Pored navedenih, koji su prebačeni u mostarsku bolnicu, u vozilu je bila i osoba M.L. (2005.) koja je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Vozač je u jednom trenutku u naselju Rastovača izgubio nadzor nad upravljačem automobila, te je auto udario u zid mjesnog groblja. Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Posušje, a o događaju je obaviješten i dežurni tužitelj.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.