PRATILI IH Tri državljanina BiH uhićena s više od 200 kg droge

Zapljena skunka Turska

Tri osobe iz Bosne i Hercegovine uhićene su u utorak na graničnom prijelazu Kapikule, između Bugarske i Turske, objavili su turski mediji i agencije. U kamionu sa međunarodnim transportnim oznakama TIR pronađeno je i zaplijenjeno čak 218 kilograma droge 'skunk'.

Droga je zaplijenjena je tijekom pretrage kamiona koji je ulazio u zemlju s graničnog prijelaza Kapıkule ka Edirneu. Privedene su tri osumnjičene osobe, prema turskim medijima sve tri sa državljanstvom Bosne i Hercegovine.

Istraživanjem timova Uprave za suzbijanje opojnog kriminala Pokrajinske policije utvrđeno je da bi velika količina droge trebala biti uvezena u Tursku kamionom iz Bosne i Hercegovine.

Zapljena skunka Turska

Kamion, koji je praćen, pretražen je u koordinaciji s timovima carinske uprave nakon ulaska na granični prijelaz Kapıkule. U pretresu je u torbama zaplijenjeno 218 kilograma 'skunka', prenosi Zenicablog.

Privedeni su vozač kamiona A.A., te E.S. i M.S. za koje je utvrđeno da su povezani s drogom. Istraga nad osumnjičenima se nastavlja, a sva trojica privedenih su do daljnjeg pritvoreni od strane turskih istražnih organa.