POTJERA TRAJALA 20 SATI Uhićen muškarac za kojim je izdano 13 tjeralica

Uhićenje
Ilustracija

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhitili su na području općine Pale osobu iz Cazina čiji su inicijala N.V. za kojim je raspisano 13 tjeralica zbog kaznenih djela 'Razbojništvo' i 'Prijevare'.

Ova osoba je uhićeno u mjestu Potkrajevi nakon 20-satne potjere.

Za osobom koja je uhićena jutos u 5:30 sati raspisane su tri centralne tjeralice, šest operativnih potraga i četiri raspisa o traganju MUP-a Republike Srpske i više županijskih MUP-ova, priopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policija je pronašla i automobil Golf 6 koji je uhićeni koristio pri bjekstvu, a provjerama je utvrđeno da je predmet kaznenog djela 'Prijevara'.

O svemu je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo i u tijeku je kriminalistička obrada osobe, kao i poduzimanje potrebnih mjera u suradnji sa drugim organizacijskim jedinicama MUP-a Republike Srpske i županijskih MUP-ova.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo zahvalili su građanima na suradnji, a Upravi Civilne zaštite Republike Srpske na pruženoj tehničkoj pomoći u pronalsku ove osobe.