VIDEO  Policija uhitila bosanskog 'Ramba'

Uhićenje Rambo Zenica policija
Zenicablog

Dana 11.3.2023. godine, u 18:30 sati, u mjestu Orahovica, na području grada Zenica, od strane osobe E.V. iz Zenice, izvršena su kaznena djela 'Oštećenje tuđe stvari', 'Sprječavanje službene osobe u vršenju dužnosti', 'Napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti' i 'Ugrožavanje sigurnosti', na štetu V.S. i službenika Uprave Policije Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ). 

Prilikom dolaska policijskih službenika, u cilju da izbjegne lišenje slobode, osumnjičeni je pobjegao u obližnju šumu nakon čega su poduzimane intenzivne aktivnosti policijskih timova na lociranju i lišenju slobode istog, prenosi Zenicablog.

Sadržaj se učitava...

Planskim poduzimanjem mjera i radnji te detaljnom pretragom terena, službenici Specijalne policijske postrojbe Uprave policije MUP-a ZDŽ i Policijske postaje Nemila su danas, u 11:15 sati, u šumskom predjelu iznad naseljenog mjesta Orahovica, lišili slobode osobu E.V. zvani Rambo.

Izvršena je kriminalistička obrada osumnjičene osobe nakon čega će, uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima biti predat dežurnom tužitelju županijskog Tužiteljstva ZDŽ, u nadležnost i dalje postupanje, navedeno je u priopćenju MUP-a ZDŽ.

Kako navodi portal 072info, riječ je o Emsadu V. koji je prije nekoliko dana oštetio ulazna vrata na kući vlastitog brata Senada V. Prilikom dolaska policije, Emsad se popeo na krov kuće i crijepom je gađao policijske službenike, a nešto kasnije se začula i pucnjava.

Inače, ovo nije bio prvi incident Emsad V. zvanog 'Rambo'. U mjestu Orahovica gdje je i živio u više navrata je prijetio susjedima, a nerijetko je i napadao ljude upotrebom šaka, nogu, sjekire, noža i drugih predmeta. I 2007. godine je 'Rambo' došao u javnost kada je silovao vlastitu,  tada, 12-godišnju kćer.