PIŠTOLJ MEĐU GRICKALICAMA S osumnjičenima za teško ubojstvo u stanu bila i maloljetnica

Uhićenje osumnjičenih za ubojstvo Ranka Radoševića
Telegraf

Stefan Z. (28) Luka V. (26) osumnjičeni za ubojstvo Ranka Radoševića Eskobara, s kojima je u stanu bila je maloljetnica A.D. (17), uhićeni su u štek stanu na Novom Beogradu, a sudeći prema snimku policija ih je našla u 'opuštenom' izdanju, obzirom da su jednog zatekli u rozim papučama.

U stanu je, kako saznaje Telegraf, nađen i pištolj koji ide na vještačenje. Po nalogu Višeg javnog tužiteljstva naređeno im je zadržavanje do 48 sati, terete se za teško ubojstvo, a prijet im kazna od 40 godina zatvora.

Sudeći prema snimku, riječ je o 'stanu na dan', a na nekim snimcima se vidi da se pištolj nalazi među grickalicama. Jedan osumnjičeni je bio u donjem vešu.

Policija ispituje tko je naručio ubojstvo, koliko je plaćeno i koji je motiv. Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na benzinskoj crpki u Rušnju kod Beograda, sa čak sedam hitaca iz pištolja, saznao je Telegraf.

Prema riječima sugovornika Telegrafa iz istrage ovog slučaja, unaprijed su ugovorili sastanak sa Ranko Radošević (54) i tako osigurali 'laku metu'.

"Prema saznanjima iz istrage, oni su zvali Ranka i ponudili mu auto na prodaju, obzirom da on ima auto plac. Sa njim su razmijenili 13 poruka. Sastanak je bio zakazan u vrijeme kada su ušli u kafić i upucali ga", rekao je sugovornik Telegrafa iz istrage.

Također je potvrđeno da je Eskobar bio visoko pozicionirani pripadnik 'škaljarskog' klana, a da su egzekutori radili za 'kavački'.