NOVI TRAVNIK Ubijen na spavanju u kamp kućici

Hitna pomoć
Ilustracija/Hercegovina.info

Policijskoj postaji Novi Travnik je u četvrtak 10.12. oko 7:40 sati prijavljeno da je u mjestu Muholjići, općina Novi Travnik, u kamp kućici pronađeno beživotno tijelo muškarca, inicijala Dž.R. rođen 1969. godine, za koje se sumnja da je ubijen iz vatrenog oružja od strane nepoznatog počinitelja ili više njih.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, te u suradnji sa nadležnim tužiteljstvom pristupili vršenju očevidnih radnji, kao i drugih aktivnosti koje su usmjerene na rasvijetljavanje navedenog događaja, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

'Dnevni avaz' navodi kako je nekoliko osoba privedeno na razgovor u policijske prostorije, a zbog ubojstva navedene osobe. Ovaj medij navodi da je ubijen Dževad Ramulj. "Kad sam ga vidio, bolje da ga nisam vidio. Našao ga je zet. Doletio sam tu i kad sam vidio šta je nečovjek uradio, nisam mogao shvatiti da to može napraviti ljudsko biće. Vjerojatno je ubijen na spavanju", kazao je ekipi 'Avaza' brat ubijenog.

Brat ubijenog je kazao da je žrtva bila na svom imanju, te da je tu čuvao ovce.