NAPAD NA BEOGRAĐANE Najmlađi među privedenima je 19-godišnjak, policija privela još četiri osobe

Rotacije policija
Hercegovina.info

Sarajevska policija je identificirala i pozvala na informativni razgovor još četiri osobe koje se dovode u vezu sa napadom koji se sinoć odigrao u na Ilidži kod hotela 'Hills' usljed čega je jedna osoba lakše ozlijeđena nožem.

Nakon kriminalističke obrade bit će odlučeno hoće li i oni biti uhićeni i osumnjičeni za sudjelovanje u incidentu. U otkrivanju počinitelja policiji su pomogle nadzorne kamere s okolnih objekata. Kako je ranije objavljeno, tijekom protekle noći uhićene su četiri osobe koje se sumnjiče za kazneno djelo 'Nasilničko ponašanje'.

Radi se o E. B. (rođen 2003. godine nastanjen na području općine Novi grad Sarajevo), A. T. (rođen 1996. nastanjen na području Ilidže), H. D. (rođen 1995. nastanjen na području Ilidže) i E. H. (rođen 2000. nastanjen na području Vogošće).

Oni su smješteni u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Sarajevske županije i nad istim će se tijekom dana izvršiti kriminalistička obrada, piše Klix.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama policije, osumnjičeni će biti predati u nadležnost Tužiteljstva Sarajevske županije, a postupajuća tužiteljica će u zakonskom roku odlučiti o daljnjim mjerama.

Dječja malonogometna ekipa iz Splita čiji su članovi na turniru koji se igra na Ilidži skandirali 'Ubij Srbina' je sankcionirana i u budućnosti neće sudjelovati na ovom natjecanju, potvrdili su organizatori.

Taj nemili događaj na terenu nije povezan s drugim incidentom u hotelu, iako su neki mediji i političari iz RS-a i Srbije prenijeli drugačije.