MOSTAR U stanu jednog od privedenih u akciji 'Taksi' pronađena puška, nož, streljivo

Pretres kod Ine
Hercegovina.info

U nastavku aktivnosti vezanih za pronalazak droge u taksi vozilu jedne mostarske firme, a u kojem su osim vozača bile još tri osobe, izvršen je pretres stana kojeg koristi jedna od privedenih osoba.

Tako su 14.6.2020. godine oko 18:50 sati pripadnici Sektora krim. policije – Odjel za posebne namjene, Policijske postaje Mostar-Centar i Policijske postaje Čitluk po usmenoj naredbi Općinskog suda Mostar izvršili pretres stana na adresi Ul. Muje Pašića u Mostaru, a koji koristi Đ.G. (1977.) iz Mostara.

Tom prilikom pronađena je i privremeno izuzeta jedna automatska puška, jedan vojni nož, gumena policijska palica i više komada okvira i streljiva za automatsku pušku. O svemu je upoznat tužitelj, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Hercegovina.info saznaje kako je pretres izvršen kod jedne od privedenih osoba iz akcije koja je izvršena u subotu navečer. Također, prilikom presretanja i pretresa osoba i taksi vozila koje je obavljeno u subotu navečer na magistralnoj cesti M-17, kod benzinske crpke 'Ina' na sjevernom ulazu u grad, pronađeno je 1080 paketića sa praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, te novac i mobiteli.

Također, saznajemo da su privedene osobe od ranije poznate policiji po vršenju različitih krivičnih djela. Policijski službenici MUP-a HNŽ zajedno sa nadležnim tužiteljstvom provode dalje mjere i radnje do kompletiranja istrage.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.