FOTO/VIDEO  Na ulazu u Mostar policija presrela taksi: Zaplijenjena droga, uhićene tri osobe

Akcija policije kod Ine
Hercegovina.info

U subotu 13. lipnja oko 22 sata, na sjevernom ulazu u Mostar izvedena je munjevita policijska akcija u kojoj su uhićene tri osobe.

Kako je za Hercegovina.info priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ), privedene osobe se sumnjiče za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Sadržaj se učitava...

Kako smo doznali, pripadnici Jedinice operativne podrške (JOP) ili narodski rečeno 'specijalci' MUP-a HNŽ koji su bili naoružani dugim cijevima su presreli taksi vozilo jedne mostarske firme na magistralnoj cesti M-17, kod benzinske crpke 'Ina'.

Sredstvima za lišavanje slobode (lisicama) su osumnjičeni vezani, te su polegnuti na magistralu do dolaska inspektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ. Na mjestu događaja obavljen je pretres taksi vozila i osoba koje su bile u vozilu.

Pronađena je znatna količina različitih vrsta droge, te drugi predmeti koji su izuzeti i koji će poslužiti u daljem postupku protiv osumnjičenih.

Do okončanja pretresa koji je trajao oko dva sata, promet se na ovom dijelu magistrale odvijao obilaznicom u neposrednoj blizini. Asistenciju u ovoj akciji pružili su pripadnici Policijske uprave Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.