MOSTAR U iznajmljenom vozilu išli u oružani obračun

Pucnjava Dubrovačka ulica očevid
Hercegovina.info

Pronađen je osobni automobil Škoda za koji se sumnja da je korišten u pucnjavi koja se dogodila 6. lipnja u popodnevnim satima u Dubrovačkoj ulici u Mostaru, javlja Avaz.

Informacija o pronalasku vozila za 'Avaz' je potvrđena iz Tužiteljstva Hercegovačko - neretvanske županije pod čijim nadzorom se provodi istraga u ovom slučaju. Navodi se da je automobil iznajmljen iz rent-a-car agencije, međutim nije navedeno je li u pitanju agencija s područja Mostara ili drugog grada.

Također, ne navodi se ni lokacija pronađenog vozila.

Paralelno s tim, pregledavaju se snimci koji su izuzeti s videonadzora okolnih objekata, a poduzimaju se i sve druge neophodne istražne radnje.

Podsjetimo, pucnjava se dogodila u dijelu dana kada je na ulici bilo dosta prolaznika i obitelji s djecom, a u blizini se nalazi i benzinska crpka na kojoj je bilo više ljudi. Jedan od metaka probio je staklo obližnjeg ugostiteljskog objekta koji u vrijeme pucnjave nije radio.

Sreća je da u ovom incidentu nije bilo ranjenih.

Policija je za vrijeme trajanja očevida zatvorila dio Dubrovačke ulice, a na mjestu događaja su izuzeti materijalni dokazi.