MOSTAR Još jedna žrtva jučerašnjeg sudara: Od zadobivenih ozljeda podlegla 60-godišnjakinja

Grabovica nezgoda
Hercegovina.info

U Kantonalnoj bolnici 'Dr. Safet Mujić', na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu sinoć je, oko ponoći, od posljedica teške prometne nesreće, koja se dogodila u subotu oko 15:30 sati u mjestu Grabovica, podlegla Kadira M. (60).

Ovu informaciju je za Hercegovina.info potvrdila dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva Hercegovačko - neretvanske županije koja je rukovodila očevidom na mjestu nezgode.

Žena je, kako je to kazao šef Odjela dr. Mehmed Haznadar za 'Dnevni avaz', sa izuzetno teškim tjelesnim ozljedama, u komatoznom stanju, dovezena u ovu bolnicu, a uprkos silnim naporima liječnika, koji su je i reanimirali, ona je, nažalost, podlegla.

Grabovica nezgoda

Navedena osoba je bila u osobnom automobilu Opel u kojem su na mjestu događaja smrtno stradali supružnici R.O. i J.O., dok su ozljede zadobila djeca starosti devet i 12 godina. Tjelesne ozljede je zadobila vozačica Audija M.I. (20).

Promet je na ovom dijelu magistralne ceste M-17, između Mostara i Jablanice bio potpuno obustavljen više od tri sata, odnosno do izvlačenja smrtno stradalih, obavljanja očevidnih radnji i uklanjanja vozila s kolnika.