FOTO/VIDEO  U prometnoj nesreći kod Mostara dvije osobe smrtno stradale, više ih ozlijeđeno

Prometna nesreća Drežnica Grabovica
Hercegovina.info

Oko 15:30 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Grabovica, između Mostara i Jablanice dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe izgubile život, a više ih je ozlijeđeno među kojima, kako saznajemo, ima i djece.

Kako se doznaje poginuli su supružnici R.O. i J.O. dok je osoba K.M. zadobila teške tjelesne ozljede, potvrdila je dežurna tužiteljica koja je prisustvovala očevidu.

Prema informacijama s mjesta događaja, u sudaru su sudjelovala dva osobna vozila, marke Audi Q3 i Opel.

Na mjesto događaja upućena su tri vozila hitne pomoći, te vozila Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar i službenici Policijske uprave Mostar.

Promet je na ovom cestovnom pravcu bio potpuno obustavljen tri sata, te su u oba smjera formirane kilometarske kolone.

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave (PU) Mostar, dok su tijela smrtno stradalih prebačena u mrtvačnicu u Sutini. Specijalnim policijskim vozilom 'pauk', vozila koja su sudjelovala u ovoj prometnoj nesreći su prebačena u krug PU Mostar kako bi bila izvršena vještačenja tehničke ispravnosti vozila, a po naredbi dežurne tužiteljice.

Prema informacijama iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, u ovoj prometnoj nesreći ozlijeđene su četiri osobe od kojih je dvoje djece u dobi od devet i 12 godina. Djeca, kao i ženska osoba K.M. su se nalazili u vozilu Opel, dok je ozljede zadobila i vozačica Audija M.I.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.