MALOLJETNIK ŽIVOTNO UGROŽEN Zaštitari ispred kluba pretukli tri maloljetnika, a nešto kasnije su napadnuti i konobari

Tučnjava u kafiću ilustracija
Ilustracija

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka uhitili su radnike osiguranja jednog ugostiteljskog objekta, čiji su inicijali S.B. i M.D. zbog nanošenja ozljeda trojici maloljetnika.

Policiji je u subotu 55 minuta poslije ponoći prijavljeno da je u tijeku tučnjava više osoba ispred jednog ugostiteljskog objekta u Banja Luci.

Izlaskom na mjesto događaja, policija je utvrdila da su S.B. i M.D. nanijeli ozljede trojici maloljetnih osoba, od kojih je jedna zbrinuto na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Nešto kasnije, u 3:25 sati, u istom objektu je prijavljena još jedna tučnjava, prenosi Srna.

Policija je utvrdila da su osobe čiji su inicijali N.R., D.D. i V.V. fizički napale dva konobora, te su uhićene zbog sumnje da su počinile kazneno djelo 'Tjelesna ozljeda'. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Prema navodima BN tv, tučnjave su se dogodile u klubu 'Prestige'. U prvoj tučnjavi je Siniša B. nanio teške tjelesnje ozljede opasne po život maloljetnom Danilu M. Brzom reakcijom doktora na UKC-u RS urađena je operacija i dato 2 litre krvi.

BN dalje navodi kako je Siniša B. od ranije ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju i u dobrim odnosima je sa osiguranjem predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović.