LIKVIDACIJA U BEOGRADU Nakon uhićenja Bosanke Azre, uhićen i Bosanac Marko. Poznata uloga i maloljetnice

Uhićenje Marko Pjanović
Srna

Azra Š. je po međunarodnoj tjeralici uhićena u Sarajevu zbog sumnje da je pomogla u teškom ubojstvu Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar na benzinskoj crpki u Rušnju kod Beograda. Ona će biti izručena Srbiji.

"U likvidaciji Radoševića sudjelovalo je pet osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi tko je za šta bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala Golf i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do crpke gdje su ubili Radoševića. Ona je sa osobnom iskaznicom ušla i izašla iz Srbije. Maloljetnica koja je uhićena u Beogradu sudjelovala je u namaljivanju Eskobara. Tjeralica je raspisana za Markom P. iz Brčkog koji se također sumnjiči da je pomogao u likvidaciji", piše Telegraf.

Inače, Azra i Marko su dobri prijatelji, dok je uhićena maloljetnica bila u vezi sa jednim od uhićenih koji su ubili Radoševića. Djevojka Azra Š. je iz Brčkog, gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih znanosti, smjer Socijalni rad. Kako Telegraf saznaje, ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala Golf 4 kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do benzinske crpke, a nakon ubojstva su pobjegli. Prema informacijama Telegrafa, i ona je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći probati vozilo koje su navodno prodavali.

"Gotovo istu ulogu imala je i maloljetnica koja je uhićena u subotu. Sumnja se da je mobilnim telefonom zvala Eskobara. Policija je presrela čak 13 poruka koje su sa njim razmijenili. Inače, u ubojstvu Radoševića sudjelovalo je pet osoba", objavio je Telegraf. 

U Bijeljini je večeras uhićen Marko P. za kojim je MUP Srbije raspisao Interpolovu tjeralicu zbog učešća u ubojstvu, rečeno je Srni u MUP-u Republike Srpske.

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUP-a R. Srpske večeras su locirali i lišili slobode Marka P.

Pripadnici MUP-a R. Srpske tragali su za Markom P. iz Brčkog, za kojim je MUP Srbije raspisao Interpolovu međunarodnu tjeralicu zbog učešća u ubojstvu Ranka Radoševića 9. ožujka u Beogradu.