KRAĐE U HERCEGOVINI Ispred vulkanizerske radnje nestao Golf, a iz mostarskog poduzeća otuđen solarni kabel

Sarajevo,kafić,motorna pila ,Konjic,krađe u Hercegovini,golf,lopovi,krađa,MUP HNŽ,Mostar,solarni kabel,prometna nesreća,vožnja pod utjecajem alkohola,Jablanica,ozljede,motociklist,MUP HNŽ,Neum,krađa
Ilustracija

Jučer su u Mostaru i Konjicu zabilježene krađe. Naime, ispred vulkanizerske radnje u Konjicu otuđeno je vozilo Golf VI, dok je iz mostarskog poduzeća na Bišće polju otuđena veća količina solarnog kabela.

Dana 26. 06. 2023. godine, u Policijsku stanicu Konjic, Z. J. iz Konjica prijavio je kako mu je tijekom protekle noći izvršena provala u kuću i vulkanizersku radnju u ul. Branilaca Konjica, te da je otuđeno vozilo marke Golf VI koje je bilo parkirano ispred radnje. Provala je izvršena lomljenjem brava na ulaznim vratima, a prema navodu prijavitelja iz unutrašnjosti nije ništa otuđeno. 

Jučer je također u Policijsku stanicu Mostar Centar poslovođa poduzeća „Građevinar“ d.o.o. Mostar, lociranog na Bišće polju - Put za Aluminij, prijavio kako je u posljednjih sedam dana od strane nn počinitelja otuđen solarni kabel dužine od oko 5000-6000 metara, a isti je bio ugrađen u solarnu elektranu u krugu poduzeća.

Kako navodi MUP Hercegovačko-neretvanske županije, sa slučajevima je upoznata kriminalistička policija te su izvršeni očevidi.