Kapisoda ubio Kseniju Pajčin jer je pobacila?

Srpska pjevačica Ksenija Pajčin u subotu je u privatnoj klinici pobacila dijete Filipa Kapisode, piše srpski Alo!. To je navodno bio povod da maneken, 22-godišnji Filip Kapisoda pjevačicu upuca u glavu, a zatim ubije sebe.

Kseniju je u utorak u 19 sati u hodniku u njezinu stanu u beogradskom naselju Voždovac našla majka Ljubica. Kapisoda je ležao u sobi usta punih krvi, a kraj njegovih nogu bio je pištolj. Ksenijina majka istrčala je na terasu i počela zapomagati, te je pitala 'Zašto se ovo meni dogodilo? Zašto mome djetetu?'.

Prema neslužbenim informacijama Blica, Ksenija je na tjemenu imala dvije ozljede, vjerojatno od udarca. Navodno je pokušavala i pobjeći, no Filip ju je sustigao i pucao joj u glavu, nakon čega je stavio pištolj u svoja usta i ubio se.

Izvor blizak pjevačici kazao je kako se KsEnija povjerila pet dana prije ubojstva i kazala želi ostaviti Filipa, no bojala se što bi joj mogao učiniti.

Rekla je i kako trpi psihičku torturu i da se boji ne samo za sebe nego i za bebu, jer je slutila da je trudna, što Filipu nije smjela reći.

Ksenija je navodno u nedjelju prvi put skupila hrabrosti i rekla Filipu da ga ostavlja, a on je pobjesnio i nasrnuo na nju. Buku iz stana čuli su susjedi koji su nazvali policiju. Nakon toga, Filip se primirio i pristao iseliti se iz stana jer se nadao da će se ona predomisliti, no kada je shvatio da misli ozbiljno, vratio se u njezin stan, a ona se iz straha zaključala i nije ga htjela pustiti. Provalio je vrata i opet su se posvađali, pa je tada situaciju morala smirivati policija.

Ksenija je navodno već pokušavala prekinuti s Filipom, a žalila se i da je ljubomoran.

- Lud je, ali ga volim - kazala je Ksenija prijateljici, također pjevačici, Indiri Radić. Pogreb pjevačice i manekena bit će u utorak.

Proglašavana jednom od najljepših pjevačica u regiji

Podsjetimo, srbijanska pjevačica, 32-godišnja Ksenija Pajčin i njen mladić, 22-godišnji maneken Filip Kapisoda, pronađeni su u utorak navečer mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici broj 5 u beogradskom naselju Voždovac.

Ksenija Pajčin svoju karijeru je započela kao plesačica u grupi ''Beat street'', a od sredine devedesetih nastupala je kao pjevačica grupe ''Duck''. Proglašavana je jednom od najljepših pjevačica u regiji.
Iz MUP-a Srbije odmah su potekle pretpostavke o tome kako se najvjerojatnije radi o ubojstvu i samoubojstvu. Ksenija Pajčin je u trenutku kada je pronađena imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok Kapisoda ima samo izlaznu ranu na tjemenu. Susjedi su oko 16.30 začuli dva hica.

Ksenija Pajčin svoju karijeru je započela kao plesačica u grupi ''Beat street'', a od sredine devedesetih nastupala je kao pjevačica grupe ''Duck''. Proglašavana je jednom od najljepših pjevačica u regiji.

Maneken Filip Kapisoda brat je rukometnog reprezentativca Crne Gore Petra Kapisode, koji je prije četiri godine igrao i za rukometni klub Zagreb. I Filip se najprije bavio rukometom, no tada se odlučio za manekenstvo.

Njih su dvoje u vezi bili dulje vrijeme, a vezu su prekinuli neposredno prije nego je Filip otišao u reality show 'Veliki Brat'. Ksenija ga je tada nekoliko puta podržala, a potom i kritizirala.

Pomirili su se nakon što je izbio skandal, u kojemu se Kapisodu optuživalo da je pokrao bogatašicu Evu Gonzales, s kojom je bio u vezi.