HOROR U CRNOJ GORI Ubijeno 11 osoba, među stradalima ima i djece

cetinje,crna gora,ubojstva
RTCG

Na Cetinju je danas, u blizini Vladinog doma, oko 16 sati, došlo do pucnjave u kojoj je, prema neslužbenim informacijama, više osoba ubijeno i ranjeno, njih čak 11.

Prema pisanju Cetinjskog lista među ubijenima su i djeca. U pucnjavi je ranjen i jedan policajac.

Cetinjski list piše da je policajac pogođen u glavu.

Prema pisanju medija, muškarac V.B. je pobio cijelu obitelj, a onda je istrčao na ulicu i ubijao redom, dok je više osoba ranio. Pucnjava se dogodila nešto poslije 16 sati u blizini Vladinog doma.

Sadržaj se učitava...

Prema neslužbenim informacijama crnogorskog portala Vijesti.me, sve je počelo kao obiteljski sukob. Napadač je ubio više članova obitelji među kojima ima i djece, a zatim navodno izašao na ulicu i zapucao na prolaznike, javlja Radio Cetinje.

Kako piše crnogorski Dan, osoba koja je pucala na civile i policajce je ubijena. Muškarca je iz oružja upucala policija koja je na terenu provodila akciju kako bi spriječila daljnji masakr. Dan piše da napadač nije dozvolio Hitnoj da pomogne ozlijeđenim osobama. Na terenu je policija. Još se nitko službeno nije oglasio oko ovog napada.

Sadržaj se učitava...

U naselju Medovina okupljen je veliki broj građana.

cetinje,crna gora,ubojstva

FOTO: Stevo Vasiljević/Pobjeda

Djeca koja borave na Cetinju u Kampu za mlade sigurna su i ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi tijekom krvavog pohoda.

To je "Vijestima" kazao Jovan Dašić iz Mreže za mlade, koji sa Prijestonicom Cetinje organiziraju obilježavanje Dana mladih u tom gradu.

Nakon masakra oglasio se crnogorski premijer Dritan Abazović.

"Dogodila se tragedija koju Crna Gora ne pamti. Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz obitelji nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane Prijestolnice Cetinje", napisao je. 

Policija je potvrdila da je među šest ozlijeđenih policajac. Ubijeno je najmanje 11 ljudi, među kojima je i napadač Vučko Borilović (34). 

TV Vijesti su potvrdile da su četiri ranjene osobe u Kliničkom centru dok je dvoje u bolnici na Cetinju. Zasad nema službenih informacija o stanju ranjenih, ali se neslužbeno može doznati, piše Telegraf.rs, da je jedna osoba u težem stanju.