GRUDE U Mercedesu mu pronađeno 750 šteka cigareta

GRUDE U Mercedesu mu pronađeno 750 šteka cigareta
Hercegovina.info

Jučer u 17:35 sati policijski službenici Policijke uprave Grude su u mjestu Alagovac zaustavili i kontrolirali motorno vozilo marke “Mercedes” model “Vito”, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao I. F. (35) iz Gruda. Tom prilikom policijski službenici su u tovarnom dijelu vozila uočili više kartonskih kutija u kojima se, po izjavi vozača, nalaze cigarete za koje isti nema račun i opremnice kao dokaz o podrijetlu robe, priopćeno je danas iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

"O svemu navedenom izvješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH a I. F. je priveden u službene prostorije PU Grude. Temeljm naredbe za pretragu izvršena je pretraga navedenog vozila te je tom prilikom, uz izdanu Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, privremeno oduzeto 15 paketa sa po 50 šteka cigareta raznih marki, bez akciznih markica BiH. Nad I. F. (35) je izvršena kriminalistička obrada te je isti ispitan u svojstvu osumnjičenoga", navodi se. 

Nakon kompletiranja predmeta PU Grude podnijet će Tužiteljstvu BiH odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. F. (35).